Παιδιά ενός ανώτερου Θεού

Αυτό το κείμενο ξεκίνησε να γράφεται, όταν στις ΗΠΑ ήταν ξημερώματα. Ο κύριος λόγος είναι ότι ο Adrian Wojnarowski κοιμάται αυτές τις ώρες και δεν tweetαρει κάποιο «μπαμ» που θα αλλάξει ξανά τους συσχετισμούς. Μετά την μετακίνηση του DeMarcus Cousins στους Warriors, δημιουργήθηκε πραγματικά η ομάδα τεράτων του Space Jam.

In DeMarcus Cousins we trust…

Αρχικά, θα σταθώ στο ποσό που δαπανήθηκε για να αποκτηθεί. Με 5,3 τον χρόνο για έναν All Star τέτοιου βεληνεκούς, απλά δεν σε ενδιαφέρει αν θα επιστρέψει πίσω στο 60% ή στο 70% της αρχικής του κατάστασης. Επίσης δεν σε ενδιαφέρει αν θα επιστρέψει τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο. Δεν υπάρχει λέξη να χαρακτηρίσει την αντικατάσταση του McGee με τον Cousins στη θέση του ψηλού.

Κατά πάσα πιθανότητα, όταν ο Cousins κληθεί να παίξει, οι GSW θα βρίσκονται μεταξύ πρώτης και δεύτερης θέσης, θα δοκιμάζουν «πράγματα» και θα προετοιμάζονται για τα play offs. Ας το γράψω διαφορετικά: All Star ρολίστας πολυτελείας.

In DeMarcus Cousins we don’t trust…

Ο «κακός» χαρακτήρας που τον συνοδεύει, ήταν αρχικά ένας παράγοντας που απωθούσε τις ομάδες από το να διαπραγματευτούν μαζί του. Σε αυτό, ήρθε να προστεθεί και ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του. Η ρήξη αχίλλειου τένοντα, είναι ένας από τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς που μπορεί να εμφανιστεί στην καριέρα ενός αθλητή.

Ο ίδιος ο Cousins περιγράφει στο «TheUndefeated» και τον Marc Spears, πως ένιωσε τις πρώτες μέρες της Free Agency όπου δεν του είχε γίνει καμία πρόταση.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Σοκαρίστηκα. Δεν το πίστευα. Ήταν ένα σκληρό και πολύ συναισθηματικό βράδυ». Στην συνέχεια, κάλεσε τον ατζέντη του και τον ρώτησε πως θα του φαινόταν, αν υπέγραφε συμβόλαιο με μια Elite team με το mid-level exception.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «I was fucked up», για να προσθέσει στην συνέχεια: «Είπα στον ατζέντη μου (σ.σ. Jarin Akana) να κάνω ένα τηλεφώνημα. Ήταν προσβλητικό και για αυτόν το ότι δεν υπήρχε κάποια πρόταση. Όμως, καταλαβαίνω. Είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου για αυτό.»

Ο πανικός του κόσμου…

Τα πρώτα λεπτά μετά το tweet του Shams Charania (Ο Woj έχασε την μάχη για δύο λεπτά), επικράτησε πανικός στα social media. Από τα «OH», «What!?» των δημοσιογράφων, στο «……..» του Larry Nance Jr. Ξεκίνησαν τα πρώτα μηνύματα των οπαδών σχετικά με την ανισορροπία που προέκυψε.

Ο Stephen A. Smith -και η ψυχραιμία που τον χαρακτηρίζει- ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία αναφέρει ότι: «Η χρονιά 2018-2019 έχει ακυρωθεί. Απλά διαγράψτε ολόκληρο το NBA αυτή τη στιγμή».

Ήρθε η ώρα του Adam Silver;

Οι τουρίστες στην Χαλκιδική το προηγούμενο Σ/Κ, ήταν λιγότεροι από τους All Star παίκτες που βρίσκονται στην Δύση. Ποιά είναι η λαϊκή απαίτηση του κόσμου τα τελευταία χρόνια; Να επιστρέψουν οι Seattle SuperSonics. Φυσικά, να καταργηθούν οι περιφέρειες. Με τα τωρινά δεδομένα, αυτός που κάνει tanking στην Ανατολή έχει την δυνατότητα να βγει δεύτερος στο Final Four της Euroleague. Την ίδια στιγμή, όποιος παλεύει για την είσοδο του στα play off της Δύσης, μπορεί να θεωρηθεί contender στην Ανατολή.

Το πρόβλημα με την αλλαγή συστήματος, έχει να κάνει με τα χαμένα έσοδα από τηλεοπτικούς αγώνες και εισιτήρια. Φυσικά και δεν είναι τόσο απλό και φυσικά μπορείτε να βρείτε τους λόγους για το οποίο δεν φαίνεται να πραγματοποιείται τέτοια αλλαγή στο κοντινό μέλλον.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα σχόλια είναι κλειστά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy